04192024pia
Mgr. Andrej Budai - fotografické a video služby - svadby, stužkové slávnosti, školské rozlúčky, plesy, promócie, birmovky, prvé sväté prijímania, rodinné a firemné stretnutia a akcie, spoločenské a športové podujatia...

Víťazom nitrianskeho medziuniverzitného futsalového zápasu mužstvo UKF + fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NITRA 20. novembra 2014 - V stredu 19.11.2014 sa v športovej hale SPU v rámci XIII. Študentských dní nitrianských univerzít konal vzájomný medziuniverzitný futsalový zápas Univerzity Konštantína filozofa v Nitre a Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre.

Víťazom nitrianskeho medziuniverzitného futsalového zápasu mužstvo UKF + fotografie

Tento vzájomný futsalový zápas je jedným z viacerých vzájomných športových podujatí medzi UKF a SPU v rámci Študentských dní nitrianských univerzít, okrem toho medzi ne patrí aj exhibičný hokejový zápas UKF a SPU, volejbalový a basketbalový zápas študentov UKF a SPU, ako i večerný beh Nitrou.

Víťazom tohtoročného medziuniverzitného futsalového zápasu sa stalo mužstvo UKF, ktoré pod vedením Mgr. Natálie Czakovej PhD. porazilo mužstvo SPU v pomere 13:6.

Portál Nitraonline.sk hľadá

ambiciózneho, zodpovedného a iniciatívneho človeka na pozíciu manažér/manažérka portálu pre komplexnú správu portálu a obchodné zastúpenie!

Taktiež hľadáme spolupracovníkov pre dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto by rád pracoval ako obchodný zástupca pre portál Nitraonline.sk s bezkonkurenčnými províziami, resp. ak poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní pre portál Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Viac na: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk


Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., alebo telefonicky na: 0903 671 087.

Víťazom nitrianskeho medziuniverzitného futsalového zápasu mužstvo UKF + fotografie
V rámci Študentských dní nitrianských univerzít, ktoré sa konajú v dňoch 12. až 28. novembra 2014, sa tradične každoročne organizujú aj rôzne spoločenské a kultúrne podujatia študentov Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre a Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre, ako napr. umelecké výstavy, divadelné a filmové predstavenia, svätá omša vo františkánskom kostole sv. Petra a Pavla, milkfest, bierfest a iné. Vrcholovým podujatím študentských dní býva študentský Univerzitný imatrikulačný ples UKF.

Víťazom nitrianskeho medziuniverzitného futsalového zápasu mužstvo UKF + fotografie
V spolupráci s Martin Cintula creative photography Vám prinášame zaujímavý a rozsiahlu fotoreportáž z tohto futsalového zápasu.

Fotoreportáž z futsalového zápasu UKF - SPU zo dňa 19.11.2014 nájdete tu:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.754439091270821.1073741992.386048504776550&type=1

Pozrite si aj:
- Večerný beh Nitrou 2014 pozná svojich víťazov + fotografie a výsledky
- Kompletný program XIII. Študentských dní nitrianských univerzít
- Sprievodné podujatia XIII. Študentských dní nitrianských univerzít

Víťazom nitrianskeho medziuniverzitného futsalového zápasu mužstvo UKF + fotografie
 
zdroj: www.nitraonline.sk, fotografie: Martin Cintula creative photography, https://www.facebook.com/MartinCintulaPhoto, https://www.creativephoto.sk/

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

Podporte nás

Páči sa Vám NitraOnline.sk a naša práca? Podporte nás...

Suma:
 EUR

Spolupracujeme s

 

Najnovšie firmy

TV program: